Intranet og hjemmeside

Andelshavere har adgang til Sønderstrandhus’ intranet og hjemmeside. 

På intranettet kan andelshavere finde centrale dokumenter i ”Dokumentarkiv” som blandt andet vedtægter, årsrapporter og låneaftaler. Hertil foregår al kommunikation med andelshaverne igennem intranettet.

På hjemmesiden findes informationer, som er er vigtige i dagligdagen og derfor er let tilgængelige.

Retningslinjer for den gode samtale og det gode naboskab på ProBo

Alle har et ansvar for at bidrage til den gode stemning og det gode fællesskab i foreningen:

  • Vær venlig og høflig – vi bidrager alle til at skabe en imødekommende andelsforening, hvor respektfuld diskussion er naturligt
  • Ingen hadefuld retorik eller mobning – så vi alle kan føle os trygge og sikre
  • Ingen spam eller promovering – irrelevant materiale, links og spam er ikke tilladt. Vær opmærksom på ikke at sende beskeder til alle andelshavere, når det ikke vedrører alle 

Adgang til intranettet ProBo

Som ny andelshaver får du automatisk tilsendt en e-mail med et link, der giver adgang til foreningens intranet, så du kan oprette dig som bruger. Hvis du ikke har modtaget en e-mail, er det enten fordi den tilsendte e-mail er endt i spamfilteret – eller du har opgivet forkert e-mail til administrator. Oplever du problemer med adgangen, kontakt ProBo support. Kontaktinformationerne findes nederst på log-in siden af intranettet. Hvis du ikke er oprettet i ProBo, kontakt administrator.

Barnevognsskur

I hver ende af gården finder du et skur, hvor du skal sætte din barnevogn. Barnevogne må ikke stå i opgangene af hensyn til brandsikkerheden.

Sørg for at fjerne barnevognen, når du ikke bruger den mere, så der er plads til de forældre, som bruger barnevognsskurene i det daglige.

Legeplads til børn

I gården er sandkasse og legestativ til børn. Der er også en kasse til legetøj. Ryd op efter dig selv, da andre også bruger gården.

Cykelkælder

Der er fælles cykelkælder i midten af gården ved Beethovensvej.

Sørg for at smide din gammel cykel ud, eller sælg den, når du ikke bruger den mere, så der er plads til dem, som bruger cykelkælderen hver dag. Det gælder også de cykler, der står i gården.

Cykelpumpe

En elektrisk cykelpumpe kan findes ved barnevognskuret ved Wagnersvej. Pumpen passer til en almindelig cykelventil. Hvis du har en anden ventiltype, kan du købe en omformer hos en cykelhandler.

Til dem med have

Andelshavere med have kan låne trillebør og græsslåmaskine. Dette findes i skuret i gården ved Wagnersvej. 

Til haveaffald kan der afhentes brune papirsposer hos viceværten eller lånes en grøn skraldespand efter aftale. Vær opmærksom på, at der kun kommes haveaffald i, da Københavns Kommune ellers ikke vil afhente haveaffaldet.

TV-pakke

Som udgangspunkt har du fællesantenne (tv-pakke). Betalingen bliver opkrævet sammen med boligafgiften.

Tv-pakken er grundpakken hos YouSee. Ønsker du at ændre programpakken, skal du selv kontakte YouSee's kundeservice. I den sammenhæng skal du oplyse anlægsnummer: 171007.

Internet

Foreningen har Internet tilslutning inkluderet i boligafgiften.

Ejendommen har ansvaret for at internet forbindelsen fungerer på stikket i lejligheden, mens den enkelte beboer selv har ansvaret for videre tilslutning af sit udstyr.

I akutte tilfælde hvor Internet er nede, kan Rua Data kontaktes på e-mail: john@rua.dk eller sms 2067 3933. 

Inden du kontakter Rua Data, skal du først sikre dig, at du er tilsluttet korrekt.

Som beboer har du dog ansvar for internetstikket i din lejlighed. Hvis du gør skade på stikket og dets funktion, skal du selv betale for udbedring. Da ledningerne til stikket er trukket over loftet til Router, er udbedring bekostelig, så pas godt på dit stik. 

I forbindelse med brug at internetforbindelsen, må det ikke antage erhvervsmæssigt eller professionelt omfang. Hvis bestyrelsen registrerer uforholdsmæssigt stort brug af internettet, vil pågældende andelshaver blive kontaktet med henblik på at nedbringe sit forbrug.

Ekstra opbevaringsrum

Foreningen har ekstra opbevaringsrum, som kan lejes mod betaling. Bestyrelsen skriver ud til alle via intranettet, når der er ledige rum.

Tørrerum

Der er adgang til tørrerum på Glucksvej og Beethovensvej. Kontakt viceværten vedrørende adgang.

Tørring af tøj må kun finde sted i anviste tørrerum, Dertil må tørring kun findes sted på anviste plads i tørrerummet inklusiv tørrestativ. Tøjet må ikke dryppe på gulvet.

Dertil er der tørrestativer i gården.

Arrangementer

Hver første søndag i advent holder vi julestue. Her kommer julemanden med juleknas til børnene og juleøl til de voksne.

(Rev. 06.11.20)